Pantertanter i Tantolunden

Igår var hälften av Stockholms ungdomar i Tantolunden. Vi valde att slå oss ner bland lite kids för att få en riktigt gó "sommarfeeling". Vi möttes av glada människor, taffsande killar och kisspölar i en enda stor röra. Precis som en svensk försommardag skall vara.

Rakel känner sig riktigt snygg och raggar snabbt upp en kille som kan bita upp hennes öl lite sexigt. Det dröjer inte länge innan hon tar övertaget i gänget och får alla andra att känna sig underlägsna i sin alkoholkonsumtion. Vi andra vill självklart inte bli hennes skugga. Tävlingen om vem som kan dricka snabbast var igång och alla log och trallade vidare.

Vi betraktar allas iver som befinner sig där på grund av den stora varma solen som skiner hela dagen. Folk beter sig som djur som precis har kommit ur ide och är redo för parning. Det ser ut som när korna för första gången får komma ut på grönbete.


Vilken fantastisk vistelse i "Tanto".  Vi njöt av stämmningen. Vännerna var samlade, tid och rum upphörde att existera. En dag som denna kan man träffa vem som helst. Alla delar på samma filt. Där satt vi, bratz, punkare och poppare i en enda stor myshög och lyssnade på toner i baktakt.

Är ni sugna på att veta vilka vi är så kom till tanto och leta upp oss bland myrorna i stacken. Det är där vi kommer spendera våra soliga dagar framöver.

image5


/Ria och Rakel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0