Förbannad!

Idag är jag fruktansvärt irriterad på att det är sånt meck så fort man ska uppsöka läkare. Jag har haft problem med halsen i ett och ett halvt år och vart på åtskilliga vårdcentralsbesök men inte hjälper det. Systemet fungerar inte. Det är för mycket energi som går åt till onödig administration i vården idag. Förr i tiden var det ju bara att klampa in hos husdoktorn och så tog man itu med problemet. Jag hinner ju gå i pension innan jag har fått hjälp med mina hals och förkylningsbesvär.                                        

                                                                                                                           / Rakel

Mögel kan vara användbart

När jag var och hälsade på min vän i mitten av Sverige häromdagen mötte vi en bekant till honom ute på krogen.
Den berusade mannen i 35 plus åldern var stod vid vårat bord och snackade med oss om väder och vind. Efter en stund kom vi in på ämnet husvagnar och han la då en komentar på kraftig värmländska som fick hela bordet att börja gapskratta. Han sade;

- "Nej, nu är det så mycket möggel i husvagnen min att jag kan forma det till en kvinnokropp och sätta påt"

Det komentaren glömmer man inte i första taget....hahaha                                                   / Rakel

Per kan ta sig i röven!!!

Jag förstår inte vad du finner för lycka i att trycka ner andra på detta sättet....antagligen har du problem med förstoppning eller dylikt.


                         / rakel

Buss strejk & Stockholm 11/7

Stockholm 11/8

buss strejk

Trevligt i huvudstaden, var å varannan timme skiftar vädret. Från strålande solsken till svarta moln och regn på endast fem minuter. Åska - Blixtar och dunder! Ja, kanske inte jättemycket åska än, men några dunder har jag hört. Bara väntar på blixtrarna!

Men det är inte kul, inte jättelätt att roa sig på klubbarna i stan nu. Om man vill ta sig hem alltså (mellan 01:00 och 05:00). Då får man cykla in till stan och ställa cykeln på dagen (och gå/åka t-bana/springa hem). Så kan du sedan cykla hem mitt i natten!
Det ända är ju att du kommer att ångra dig, om du nu, trotts allt, skulle ha skitkul på detta ställe att du stannar till 05:00.hamnar man svärandes över den där j*vla cykeln som du tidigare släpat dit. Så det är bara och trampa och se glad ut (och hoppas på att regnet håller sig kvar i molnen).

Jag, Klara, riktar min energi på jobbet så jag tjänar pengar, och hoppas på att jag slutar jobbet innan 01:00!


/Klara

Peace and Love

Först vill jag bara tala om för er läsare att jag har haft en underbar festival. Jag har träffat fantastiska människor, lyssnat på skön musik och ätit god mat. Det har förekommit en hel del alcoholhaltiga drycker under veckan på festivalområdet. Men en händelse vill jag helst glömma.

Det var andra kvällen på festivalen och min aldra mest berusade kväll. Jag hittade ett gäng killar som jag slog mig ner hos och spelade spel i deras tält.. Vi hade jättetrevligt och för en gång skull hade jag hittat några som inte var fjorton år och härstammade ifrån stockholms innerstad. Den andra dagen  bestod annars campingen endast av människor som knappt precis förlorat festivaloskulden men kanske även alcoholoskulden, bo-i-tältoskulden och sin sexuella oskuld.

Efter en halvtimme dök mina två väninor upp och joinade teamet. De var glada i hågen och bar på upphittad öl.
Vi drack och hade det trevligt med grabbarna och guitarren plockades fram. Min väninna satt i knät på en av dem och hånglade och snart hade jag ett span för kvällen jag med. Jag kommer att kalla spanet för Piloten (han hade pilotglasögon på sig) Han hade flickvän sedan sex år tillbaka men det glömdes bort efter en whisky-cola eller två. 

När det blev kallare bad Piloten mig att sitta i hans knä så vi kunde hålla värmen när det blev ännu kallare bad han mig följa med till hans tält så vi kunde hålla värmen.  Jag sa ja till båda förslagen.

Vi hånglade. Det ville jag. Han var grymt sexig och jag vet inte om det var för hans dirty talk eller mitt tillstånd men jag har nog aldrig blivit så kåt i hela mitt liv. Hade jag glömt att han hade tjej så var det ingenting emot vad Piloten hade gjort.
Det hela började att mer och mer leda till att kläderna åkte av. Jag tycker inte om att ha one night stands så jag talade om det för honom men bad om att vi bara kunde mysa. Eftersom att jag var rejält packad så kommer jag tyvär ej ihåg händelseförloppet till fullo men killen var så jäkla ettrig. Killen gav sig inte han tjatade och pratade på om hur coolt det skulle vara att ha sex och jag gick ju igång på det som fan.... Men hur full jag än var så fanns det en liten röst i mitt huvud som sa nej. Han var inne i mig några gånger och jag drog ur den så fort jag kom på vad jag höll på med. Men han gav sig inte.

Till slut sa jag tvärt Nej! Jag tycker att detta är jättemysigt men jag vill inte ha sex med någon jag inte känner. Han svarade:
-Vadå jag har haft förhållande i 6 år så jag har inga sjukdomar, men du kanske har någonting som min flickvän kan få? Sedan tillade han att han inte ville att jag skulle berätta vad vi haft för oss till hans polare och jag lovade det.
Då tänkte jag att ok han har fattat vinken. Men nej! Jag hade fel. Om igen  börjar han snacka om att han ska köra upp sin kuk osv.  Jag sa återigen nej.
- Men sug av mig då??? Jag svarar nej jag ska sova nu, men vi kan väl kramas?

Piloten säger då...
- Jag måste ha en grogg nu jag kommer sedan..
Men han kom aldrig tillbaka. Han lämnade mig att sova själv i tältet och jag kände mig så fruktansvärt psykiskt våldtagen och äcklig dagen efter. Han är ett riktigt svin och jag hoppas at han skäms.

/Rakel


Nu är Rakel back in the game!!!

Vad har jag gjort den senaste tiden?

Jag skulle kunna sammanfattta de senaste två veckorna med ett ord: Alcohol!

Efter att ha supit nio dagar i sträck skulle jag vilja konstatera att jag har tagit igen mitt nyktra halvår ganska ordentligt. Förra torsdagen tog jag och mina vänner båten till midsommarfirandets hamn. Där tillbringade vi hela våran helg.
Jag hann med att supa mig redlös tre kvällar i rad och skulle vilja kategorisera mina fyllor med tre olika namn.

1: Spontanfyllan....Efter enn tuff båtfärd och ett gäng trötta tjejjer beslutade vi oss för en lugn och mysig kväll i båten. Men så klart springer jag på ett gammalt killgäng från mina hemtrakter i en båt på samma brygga. Spontan som jag är så hoppar jag ombord och knäcker min första cider som leder till vodka-redbull groggar och slutar i en helkväll med grabbgänget.

2: Midsommaraftonsfyllan......blev precis som en sådan ska vara. Brudarna piffade till sig i hamntoaletterna. Tvättade håret och rakade benen så gott det gick i de lilla trånga ofentliga duscharna. Efteråt pimplades det vin i sittbrunnen på båten och vi gick ut på krogen för att svänga våra lena ben. Jag hade ställt in mig på att få strula med en gammal flamma som bodde i båten med killarna men ju senare det blev började jag inse att killen inte ville vara otrogen mot sin flickvän....(Även om det hade verkat som det kvällen innan)

När jag till slut gav upp mitt raggande och hade tappat bort alla mina vänner lutade jag mig mot en pelare för att återhämta mig en liten stund...Då dyker så klart en riktig heting upp och frågar hur läget är. Jag hade sett kille förut och alltid tyckt att han ser bra ut så min kväll blev väldigt lyckad. Grabben var både trevlig och bra på att hångla upptäckte jag när jag förljde med honom hem senare. Det tog en stund för mig att förstå att killen hade omskuren kuk men nu har man ju känt på en sådan åxå..( Hur fan gör man när man runkar?)På morgonen traskade jag hem till båten igen. En inte helt vanlig men lyckad midsommarafton.

3: Snefyllan...Kvällen började lika bra som dagen innan. På krogen mötte jag gårdagens ragg...Vi pratade inte då... När vi skulle gå hem började jag flippa ur och skrek till en gammal flirt från min hemtrakt att han inte var något att ha för att han inte hade någon ransch.  
Efter en stund ringde min telefon och gårdagens ragg som hade letat upp mitt nummer på något vänster. Han bjöd mig på efterfest. Vi möttes men då var jag redan på väldigt dåligt humör. Jag fick för mig att han bara ville dra folk till festen och inte ville mysa med mig. Så det slutade med att jag bad honom dra och satt ensam i en rondell och lipade. Som tur var hittade min gamla barndomsvän Anders mig och vi gick en promenad. Sedan försökte han kyssa mig och då gick jag till båten. Fuck !vilken ångest jag hade dagen efter.  Men som tur var hade jag goa brudar omkring mig och vi tog båten hem där det vankades personalfest på jobbet. Jihooo!!!

/Rakel spektakel


RSS 2.0