Jason Mraz !!!

Mr. Jason har nu varit Sverige sedan i Torsdags, han uppträdde på RIX FM Festival tillsammans med Ola, Patrik Isaksson, Sanna Nielsen, EMD och Amy Diamond.

image8

Det blev varmt i kalla Stockholm när Jason drog första ackordet på scenen i Kungsan. En helt otrolig upplevelse med varm sång, trummor och allsång. Han jammade med sin grymma trummis och hela Kungsan gungade. I ca 20 min. Guuuuuud! Vad tiden gick fort, kändes som högst 5!

Redan igen på Lördagen var det dags för premiären med Sommarkrysset på tv4. Där fick vi igen ta del av Ola, även Niklas Strömstedt, Noice, hoppande Frida och Jason Mraz som åter igen plockade fram solen ur molnen! Det var den nya reggaeversionen av "I'm Yours", och det blev återigen allsång i Stockholm. Det var många som fick uppleva att vara en decimeter ifrån honom när han i slutet dansade ner i publiken och delade ut blommor.

Jag och Ria var alldeles höga på hans musik när vi lallade genom djurgården sjungandes till alla hans låtar, när han åkte förbi i sin vita limo. Vi började sedan diskutera om vi skulle ligga med honom om vi fick chansen. Tillslut kom vi fram till att det skulle vi, om det gick till på detta sätt:

- Lampan skulle vara tänd.

- Jason skulle vara tänd.

- Kameran på (gärna hängandes i taket ovanför)

- Han skulle sedan ligga på något sätt på mig så att vi båda syns i cameran och samtidigt sjunga:

"Well you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but you're so hot that I melted"


Sedan vråla " I'M YOOOOOOOURS!!!!!!"

Sedan fanns det fler tankar om att trummisen skulle stå bredvid och hålla takten.. men det hade varit ett plus i kanten!


Hur skulle du arrangera ditt möte med Jason Mraz ?

I'm Yours /Klara

Kommentarer
Postat av: Rakel

brudar!!!ta er medicin snälla

2008-05-20 @ 23:51:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0