Ensam singel i stan!

Är du den enda singelbruden i stan och alla andra är upptagna med äckligt kelande och gulligullande? (När choklad inte hjälper längre)

Jag har tipsen som räddar din lediga tid från att bli olidlig till bara lite långtråkig, eller kanske rent av, ganska kul.



1.) För det första! Sorla bort alla tankar om ensamhet och hur synd det är om dig. Du är en upptagen person som klarar dig jättebra på egen hand. 
 


2. )  Beställ anonymt en årsförbrukning med potenshöjande medel till dina gamla flammor med hälsningen: "Varsågod älskling!". Så kommer du på gott humör igen.



3.)
 Sätt på den där favoritlåten som du blir i bra stämning av och ta dig an alla de där sakerna som har legat på hög i en vecka och bara väntar på att bli fixade. Efter det kan du pusta ut.



4.) Det är aldrig ett bra tecken att bara vanka fram och tillbaka där hemma. Ta klivet ut genom dörren, och bege dig ut på äventyr! Vem vet vad som väntar bakom nästa hörn.



5.)
Öppna upp dina sinnen! Njut av våren, Se människorna runt omkring dig. Var inte rätt för nya möten och var öppen för förslag. Du kanske stöter på en bekant som vill ta en fika.

    

6.)  Bestäm dig för att göra någonting du länge funderat över. Kanske boka en resa eller en upplevelse som du velat göra. Nu har du chansen. Du får en sak att planera för och att se fram emot.



7.)
Lämna ut ditt nummer till den intressantaste killen du stöter på under dagen. Hör han inte av sig är han säkert gift.



8.) Ring en gammal ensam släkting och prata en stund. Då kan man glädja och känna sig uppskattad på en gång.



9.)
 Bjud in dina vänner inklusive respektive på en middag.  Vad spelar det för roll att vissa är par och andra inte? Det kan ju bli riktigt trevligt ändå.  Om vädret tillåter kan ni kanske vara utomhus och grilla. 



10.)  Tillslut vill jag bara säga att det kan vara nyttigt att vara lite för sig själv ibland. ta ett bad. prova igenom garderoben, lyssna på musik, rita en teckning, laga en paj. Helt plötsligt kommer du kanske att längta efter ensamma tillfällen. 

/Rakel




 


Kommentarer
Postat av: Rakel

skrivet av mig...glömde jag säga

2008-05-03 @ 16:36:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0