En välplanerad fest

Ska ni ut och festa något så måste ni ha med er vissa saker. Allt handlar om planering. Här är min lista. Varsegoda!

Lugn bar kväll:

Maskra och puder
gäller. Man blir lätt varm och vill bättra på sitt puder och det är ofta som kvällen slutar med tårar. Glädje tårar! Detta är stället man kan prata på och oftast så blir det en hel del roliga minnen och nya skämt som kommer upp under kvällens gång.
Därför kan det vara bra med en lite maskara.

Pengar. Inga kort i baren. Ha koll på hur mycket du spenderar. På det här sättet har du bättre koll på om du har råd att bjuda på lite öl. Pengar är säkrare än kort vid sånna här tillfällen.

Ta dom sköna kläderna. Sköna byxor eller kjol. Det blir förmodligen mycket sitta och det är inte kul att sitta ner i flera timmar med byxor som man bara kan stå i.

Party kvällen:


Maskara, puder, rouge, läppsyl och en kajal
. Den här kvällen vill man känna sig snygg. Det blir mycket dans och svetten kommer skölja bort det mesta. Mjuka läppar är ju heller aldrig fel.

Kort. Kör på kort när ni ska ut och dansa. Oftas dricker man inte så mycket inne på stället och om du blir av med plånboken är det bara att ringa och spärra. Har du lösa pengar är dom borta. Man har inte riktigt lika stor koll på handväskan på dansgolvet som man har när man sitter i baren med väskan i knät eller om du har en plånbok i bakfickan. Ficktjuvar är snabba!

Snyggt! Ta på dig det snyggaste du har! Inga regler förutom den eventuella dress coden på utestället. Du kommer förmodligen inte sitta ner så mycket så jeans är ett perfekt val. Kanske till och med ett linne eller en kjol. Vem vet?

Hemma festen:

Här gäller bekvämlighet. Ta med dig en ica kasse och fyll den med allt det du vill ha med dig på en fest. Jag lämnar aldrig hemmet utan mitt puder och en maskara men på en hemma fest används det aldrig. Här sitter man med goda vänner, pratar och lyssnar på skön musik. Underbart!

Lite pengar. Lämna korten hemma. man vet aldrig vem som kan titta förbi och på detta ställe ställer man gärna ifrån sig sina saker utan uppsikt. Lite lösa pengar kan vara bra att ha med sig till en eventuell taxi.

Inga ömtåliga kläder. Detta är stället där vad som helst kan hända. Helt plötligt kan någon få för sig att skogsvandra och då är det inte bra med högklackat eller en ny vit T-shirt. Man vill också känna sig bekväm när man sitter som en potatis i soffan och pratar med alla möjliga typer.

Detta var mina tips. För mig funkar det hur bra som helst.
Vill man ha roligt ute gäller det att vara bekväm med sig själv. Trivs du inte med vad du har på dig, om du har rätt mängd pengar eller vad det nu kan vara kan det förstöra en hel kväll. Något man aldrig får glömma när man ska gå ut det är sitt glada jag och ett öppet sinne för nya människor!

Have fun!!

/Ria

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0