Hångel och Rock'n Roll

Fredagens bravader har satt sina spår. Nackont, ångest, bakfylla och upphittade nitarmband som ligger på bordet. Igår var Ria, Rakel och Klara på rock klubb med vårt offer, hädanefter kallad Karl. Vi, Rakel och Klara, följde me Ria som moraliskt stöd i mötet med honom. Vi har iakttagit vissa framsteg i rätt riktning mot ett blivande förhållande. Några av framstegen är oskyldiga beröringar, hångel och blickar som möts.

Det komiska i det hela är Rias skådespeleri när dom tittar på varandra, och den tomma blicken som tar över när han inte ser. Man ser hur hon trycker tillbaka rysningen som är på väg uppför ryggraden.

Ria blev astankad och rycktes med utan problem i rollen som ny förälskad. Tack alkohol (Vi uppmuntrar till alkoholfria alternativ)! Vilt dansande försökte hon desperat imponera på Karl efter hon har insett hur många snygga konkurrenter som finns runt om honom. Men Karl har båda ögonen på dansgolvet där Ria står, lite förbryllad över hennes "sensuella moves".
Bara några minuter senare lämnar dom tillsammans, hand i hand, krogen för hemgång. Vi står med ett leende på läpparna när hon vänder sig om mot oss. Berusad och vindögd utbrister hon taggat: NU JÄVLAR DRAR JAG HEM DET HÄR!

Dagen efter fick vi veta att de hade delat på sig, då hon mått illa och inte ville riskera att förstöra uppdraget med en spya i hans knä. Hon väcktes på morgonen av telefonen som ringde. Det var en oroad Karl som undrade om hans flicka mådde bra och ville mötas upp för en frukost i parken.

Fortsättning följer...

image1
/Ria, Rakel, Klara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0