Det intressanta....

... är ju att det här med bloggar är ju en ganska ny trend, som växer lika snabbt som människans ego.

Internet överhuvudtaget, TV är på väg och bli underskattat och ringa polaren gör man bara om det är något ord som du inte kan stava till på msn. Eller som är för långt för att skriva i ett sms.

Du kan numera inte ha något privatliv, speciellt inte om du är en Facebookare, då kan din arbetsgivare bara leta sig fram till dina värsta fyllbilder till precis vilka som ingår i din kompiskrets. Och även om du varit smart och inte blivit en så kallad Facebookare, så har du ändå med största sannolikhet en kompis som är aktiv, med och hänga ut bilder på dig som också går att leta sig fram till. Du behöver inte vara värsta hackern för detta.

Har du varit med i tv eller vid något annat otippat tillfälle blivit filmad? Då har du kanske turen att få vara med på Youtube. Ett fenomen där alla klipp som någonsin gjorts i hela världen läggs ut. Allt från privatvideos med fylla från Hultsfred till Kalle Ankas Julafton.

Du är garanterat dokumenterad på film / foto någonstans i världen, är detta bra eller dåligt? Är det speciellt kul och veta att din mamma kan gå in och kolla vem du senast hånglade med? Eller att övervakningspersonal kan se när du petar dig i näsan när du trodde att ingen annan såg?

/Klara

Kommentarer
Postat av: Joakim Forsberg

Vad sägs som en blogg där humor blandas med nöje, musik, sport, nyheter och en smutta allvar?

Tycker du det låter intressant så bör du såsom många andra kika in hos min blogg du med :)

Ha en trevlig helg!

2008-04-26 @ 14:12:10
URL: http://joakimforsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0